woensdag 27 juni 2007

De stereo is onderweg

Drie Boels-wagens zijn inmiddels onderweg naar België, zodat de KlikoFM radio-apparatuur morgen direct klaar staat op Rock Werchter. 

Rock Wercher: Het programma

Goed. Gisteren een groot gedeelte van de line up van Low Lands gezien maar dat is pas eind augustus. Morgen begint echter het belgische festival Rock Werchter en KlikoFM is daar natuurlijk bij.

Nu de vraag, wat moet je zien!?

 

Dag 1

De eerste vier bands(Billy Talent, Milow, Zornik en Air Traffic) skip je want je ligt dan of nog in je tent of je komt er net uit.

Dan om 19:25 My Chemical Romance. Ben jij een msnnend, emo liefhebbend persoon? Gaat u ook nooit naar een festival zonder extra scheermesjes voor de moeilijke momenten? Dan is MCR wat voor u. Zo niet, gaan we even wakker worden bij Air(Pyramid Marquee, 19:35)

Na de rustige klanken van dit franse duo kunt u kiezen voor de shock rock(maar dan niet zo shockerig) van Marilyn Manson(21:00, Main Stage) of het hippe popperige Rufus Wainwright(21:20, Pyramid Marquee). Deze redacteur loopt dan waarschijnlijk naar de loempiatent(21:00, tussen de Pyramid en Main Stage) om de eerste loempia van de dag te verorberen.

Na de waarschijnlijk uitstekend smakende loempia wordt het al iets moeilijker. Björk(22:35, Main Stage) of Beastie Boys(22:45, Pyramid Marquee)? Waarschijnlijk de laatste omdat ze garand staan voor een feestje! Echter de zweverige vage muziek van Bjök mag niet onderschat worden. De vorige keer dat ze op Rock Werchter stond bewees ze wel degelijk over een zeer entertainende show te beschikken.

Dan als afsluiter. Wordt het (weer) Muse(00:30, Main Stage) of gaan we dansen op de pompende beats van Dr Lektroluv(00:25, Pyramid Marquee)? Dat ligt waarschijnlijk aan het bier en wat de rest van de redacteurs gaan doen. Er moet daarna namelijk nog wel even een nacht show in elkaar gezet worden!

dinsdag 26 juni 2007

Programma - Lowlands 2007

Op de website van lowlands zijn nieuwe namen bekend gemaakt. Niet heel veel nieuws onder de zon(van Just Jack weten we al een behoorlijke tijd dat hij komt via zijn myspace pagina) maar voor wie nog niet helemaal door heeft wie er allemaal komen(3x) heeft KlikoFM de namen verzameld(of schaamteloos gejat, wat jij wil) die nu officieel bekend zijn:

 

Programma - Lowlands 2007

A

B

C

D

E

F

G

H

I

J

K

L

M

N

O

P

R

S

T

U

V

W

maandag 25 juni 2007

Het weer op Rock Werchter

Vanuit het KlikoFM Weathercentre klinken er weinig positieve woorden over de weersverwachting voor Rock Werchter. Dat het Kylie-weer zal worden, zullen wij niet direct beweren, maar de stralende zon van vorig jaar zal niet geëvenaard worden. De verstikkende hitte echter ook niet, dus het is niet alles kut-met-peren dat de klok slaat. 
Voorspelling voor de woensdag, donderdag en vrijdag:

Wees dus gewaarschuwd en zorg dat je grossiert in weg-werp-poncho's, dat je regenlaarzen hebt waar je vier dagen non-stop op kunt lopen (inlegzooltjes!) en regel een paraplu. Dat laatste is ook bijzonder handig om Belgen van je af te slaan, wanneer je voordringt bij de toiletten. De redactie van KlikoFM regelt een partytent waar je, in ruil voor een halve-liter, best een paar minuten onder mag staan. Dan kun je gelijk luisteren naar het muzikale program verzorgd door de KlikoFM-jocks.

zondag 24 juni 2007

Glastonbury

In afwachting van het Werchter spectakel van volgende week, hier vast wat foto's van het Glastonbury festival in Engeland dit weekend;

^Festival terrein
^Kele van Bloc Party
^Modder
^Engelsen
^Maxïmo Park
^Festival terrein
^Pigeon Detectives
^Modder
^Lily Allen
^Modder
^Pete Doherty van Babyshambles
^Modder
^Patrick Wolf

Op de site van de BBC kun je ook optredens bekijken. Klik daarvoor op deze link.