woensdag 27 juni 2007

Rock Wercher: Het programma

Goed. Gisteren een groot gedeelte van de line up van Low Lands gezien maar dat is pas eind augustus. Morgen begint echter het belgische festival Rock Werchter en KlikoFM is daar natuurlijk bij.

Nu de vraag, wat moet je zien!?

 

Dag 1

De eerste vier bands(Billy Talent, Milow, Zornik en Air Traffic) skip je want je ligt dan of nog in je tent of je komt er net uit.

Dan om 19:25 My Chemical Romance. Ben jij een msnnend, emo liefhebbend persoon? Gaat u ook nooit naar een festival zonder extra scheermesjes voor de moeilijke momenten? Dan is MCR wat voor u. Zo niet, gaan we even wakker worden bij Air(Pyramid Marquee, 19:35)

Na de rustige klanken van dit franse duo kunt u kiezen voor de shock rock(maar dan niet zo shockerig) van Marilyn Manson(21:00, Main Stage) of het hippe popperige Rufus Wainwright(21:20, Pyramid Marquee). Deze redacteur loopt dan waarschijnlijk naar de loempiatent(21:00, tussen de Pyramid en Main Stage) om de eerste loempia van de dag te verorberen.

Na de waarschijnlijk uitstekend smakende loempia wordt het al iets moeilijker. Björk(22:35, Main Stage) of Beastie Boys(22:45, Pyramid Marquee)? Waarschijnlijk de laatste omdat ze garand staan voor een feestje! Echter de zweverige vage muziek van Bjök mag niet onderschat worden. De vorige keer dat ze op Rock Werchter stond bewees ze wel degelijk over een zeer entertainende show te beschikken.

Dan als afsluiter. Wordt het (weer) Muse(00:30, Main Stage) of gaan we dansen op de pompende beats van Dr Lektroluv(00:25, Pyramid Marquee)? Dat ligt waarschijnlijk aan het bier en wat de rest van de redacteurs gaan doen. Er moet daarna namelijk nog wel even een nacht show in elkaar gezet worden!

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Woehoee ik ben jaloers
Veel plezier daar. Ik ga diehard werken

The wonderer zei

Hmmmm.... En ik maar studeren...